dilluns, 24 de febrer del 2014

ELS AMICS DE VERITAT SÓN PER SEMPRE

Holaa!!!
Avui us vull parlar sobre els amics, i no qualsevol amic, sinó els amics de veritat.
Quan una persona et cau molt bé, és molt simpàtica amb tu, molt amistosa, amigable, etc., que et sembla la millor amiga de totes les que has tingut, que aneu juntes a tot arreu, etc., fins al dia que arriba una nova nena a l'escola i et deixa plantada, o que et canvies el pentinat i se'n va, o et fas mal, et trobes en perill, i ella s'ho mira rient i no t'ajuda, o moltes altres coses. Quan passa això, has de saber dir prou, si per aquests miserables canvis et deixa, és que realment no era una bona amiga. Les amigues de veritat, duren tota la vida, t'ajuden, et recolzen, no es separen del teu costat.
Els amics són un tresor, un dels millors regals de la vida, que no es poden aconseguir amb diners, sinó amb la teva personalitat. També són una influència, has de vigilar amb qui t'ajuntes, perquè et canviarà radicalment la vida, el teu estat d'ànim, la teva manera de ser. No és fàcil trobar un amic de veritat, i encara ho és menys, saber si aquella persona és la ideal per tu, la que sempre t'ajudarà en els bons i mals moments. Per això, quan el trobes (l'amic/ga), l'has de conservar, i ho has de saber fer, perquè a vegades, quan se'n va del teu costat, no és perquè sigui una mala amiga, sinó perquè la mala amiga ets tu, i això és difícil de saber i d'acceptar.
Espero que us serveixi de consell, encara que és la poca experiència d'una nena de 12 anys, a la qui li ha passat, i ha passat molts mals moments (jo. jaja) =).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada